Menü

14 hozzászólás

A bejegyzésekhez csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá. Itt regisztrálhat.

bajnar

Hatásos. Egyébként csak nekem visszatetsző, hogy az ifjú Franci olyan magabiztonsággal tud mindent jobban a magyaroknál, csak éppen az őt igazolni hivatott borai feléből kikönyököl valamilyen borhiba?

koryfamoso

Nem egy szerény figura. Ilyen fajta egyediségből nem kérek, akkor inkább maradok a "kommersz" szaroknál, amiknél azért rá lehet ismerni egy merlot-ra, hogy merlot stb. Biztos nem nőttem fel a mester szintjére, hogy méltó legyek a boraihoz, eddig minden egyes tételnél számomra kidobott pénz volt, amit ráköltöttem. A filmecske után még inkább kerülöm.

Hapci

@Bajnar:
Több az mostanában (a felénél).
Elég kevés tartalmat sikerült felfedeznem, inkább olyan az egész, mint ha a borász finanszírozta reklámfilmecske lenne.

emoss

1. Gyönyörű tájak, szuperul elkapott (?) pillanatok, a drónfelvételektől a nyálam elcsöppent.
2. Arc az tényleg van. Mégis honnan tudja - jobban a helyieknél - hogy a tokaji furmint (mint szőlő) mit kíván?! Mi a baja Szekszárddal, hogy összefogás van? Hogy mocorgás van? Mi a baja Villánnyal, hogy összefogás van? Hogy mocorgás van? Hogy náluk beérik a CF ellenben Sopronnal?!
Egészen addig magasról teszek a holdnaptárra meg az összes hókusz-pókuszra amíg ihatatlanok az ilyen stíusú borok.

emoss

Megyek is visszakóstolom a Varga Aranymetszés Késői Szürkebarátját '15-ből 2 nemz. plecsnivel 1300-ért...

heimzoli

Nekem az elmúlt három évben is sokkal több jó, nagyon izgalmas Weninger borélményem volt, és mint szekszárdi borász, sok mindenben aláírom amit mond. Nem a szabályozás kell, hogy előreszaladjon, hanem borokkal kell kikövezni az utat.
Jó csávó a Franz, és az utóbbi években tényleg nagyon megtalálta az üzenetét...

szergo

heimzoli: melyek voltak azok, érdekelne? Frettner érdekelne nagyon, de az újanak felvitték az árát eléggé.

heimzoli

@szergo: nekem nagyon bejön az alap 2016-os kékfrankos, király volt a 2015-ös merlot is. Az új rozé mondjuk tényleg határeset...

akov

@emoss: ebben az interjúban mi amúgy az érdekes? Semmi olyat nem mondd, amiről ne lett volna széleskörű vita az elmúlt 15 évben a Művelt Alkoholista vagy éppen a Borrajongó vagy más blog keretei között.

sweetsole

@emoss: Nem tudom kitől idéztél az első hozzászólásod végén, de nem volt túl szofosztikált, így utólagos engedelmeddel kitöröltem. :(

hetfejutannin

@akov: Nekem ugyanez jutott róla eszembe!

Értem én, hogy egy ilyen "enfant terrible" szerepben akarja láttatni magát, csak annyi a bibi, hogy azokat, amiket mond, már sokan, sok helyütt elmondták...

dagadtos

Nemcsak annak örülök, hogy az ország egyik legkiválóbb terroirja kéntelenül kallódik és süllyed, de egyszerű magyar proliként szívmelengető hallani, hogyan gondolkozik az osztrák földesúr a világról. Olyan fesztelen, lezser és vicces!