Menü
Rövid URL

ChardonnÉj 2016

Hírdetés

Chardonnayfejle%cc%81c

Az Etyeki Kúria idén is megszervezi a SzentIván-éjhez legközelebb eső szombaton, június 25-én a ChardonnÉJ elnevezésű programját. A tavalyihoz képest a résztvevő borászatok száma is megduplázódott és egészen különleges reserve készletekkel készülnek a ChardonnÉJ sétálóutcai kóstoltatásra.

Az Öreghegyen kialakított sétálóutcán délután 17 órától 21 óráig zajlik a kóstoltatás. A tavaly már résztvevő borászatokhoz – Nyakas Pince, Pannonhalmi Apátsági Pincészet, Sauska Tokaj, Villa Tolnay Borház, Etyeki Kúria – az idei évben csatlakozott az erdélyi Liliac és az osztrák Esterházy mellett a Gróf Buttler Borászat, a Jásdi Pince Csopak, a Kovács Nimród Winery, a Malatinszky Kúria, Miklós Csabi Pincéje, az N.A.G. Kézműves Borászata és a Thummerer Pince is. Jelen lesznek a Bortársaság munkatársai is, akik számos külföldi borászat chardonnay borait és champagne-okat is bemutatnak.
A vendégek mellett benéznek az Etyeki Kúria szomszédai is, hiszen délután az Etyek M lakásétterem és a házi sajtos Zsuzsa asszony, míg az esti grillezésnél a Chef Parade Country kínálják majd finomságaikat.
A délutáni kóstoló este az Etyeki Kúria teraszán a Highly Trained Monkeys Band zenés táncos mulatságával zárul.
Sétálójegyek a jegy.hu oldalon illetve az Interticket országos jegyirodáiban 7.000 forintos áron kaphatók. Igény esetén autóbusz transzfer is rendelkezésre áll 2.000 forintos egységáron, amelyre előzetesen kell jelentkezni a marketing@etyekikuria.com e-mail címen.

További információk:

Nagy Vince
Etyeki Kúria Borászat
vnagy@etyekikuria.com
+36 22 920 990
+36 30 517 6080
www.etyekikuria.com

Schneider Erika
Schneider Kommunikáció
schneidererika@t-email.hu
+36 30 9220 569

Ide még nem érkezett hozzászólás.

A bejegyzésekhez csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá. Itt regisztrálhat.